Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Pagina laatst bijgewerkt op: 20/06/2018

Farmaka vzw

Onze organisatie is sinds 1972 actief om de evidence based medicine en het verantwoord medicijngebruik te promoten. Ondertussen is onze vzw uitgegroeid tot een professionele organisatie met 45 medewerkers. Met onafhankelijke, wetenschappelijke informatie willen we huisartsen en zorgverleners ondersteunen bij het rationeel voorschrijven van geneesmiddelen. 

Professioneel maar niet commercieel

Het is geen toeval dat onze organisatie een vzw is. Onze focus ligt op een kritische wetenschappelijke benadering, niet op het maken van financiële winst. We zijn geen commerciële, maar wel een professionele organisatie. Met 45 medewerkers zoeken we dagelijks hoe we op de meest effectieve en efficiënte wijze onze inzichten en kennis kunnen overbrengen.

Financiën

Onze projecten worden mogelijk gemaakt door de financiële steun van het FAGG en het RIZIV. Zij respecteren daarbij wel onze redactionele onafhankelijkheid. De inzet van de ontvangen subsidies moet aan beide instanties grondig worden verantwoord en de rekeningen worden ook door de inspectiediensten van het departement Financiën gecontroleerd. 

Jaarverslag

Benieuwd naar onze werking en organisatie? In ons jaarverslag 2015 komt u te weten wat er afgelopen jaar allemaal bewoog bij Farmaka. 

Image Jaarverslag 2015

Registreer u en blijf op de hoogte

U wil op de hoogte blijven over onze projecten?