Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Pagina laatst bijgewerkt op: 06/07/2017

Geschreven door Mandy Duquesne op in de Categorie: Algemeen nieuws

De Rencontres Prescrire in Toulouse hadden dit jaar een breed, maatschappelijk thema: het medicaliseren en “medicatie-seren” van de samenleving. Men bedoelt hiermee dat gedragingen of aspecten van het leven die voordien niet behoorden tot de geneeskunde nu wel een medisch probleem worden – met hopelijk een gepaste oplossing, liefst een geneesmiddel. Farmaka was er ook en brengt verslag uit.

Lees meer
Geschreven door Mandy Duquesne op in de Categorie: Intern nieuws

Een van de prioriteiten van de HON organisatie is om de kwaliteit en de transparantie van de redactie op de gezondheid van internet te waarborgen. Om deze certificering te ontvangen, moet de Farmaka website voldoen aan verschillende criteria. Voor deze criteria, kunt u terecht op deze website: http://www.hon.ch/HONcode/Patients/Dutch/.

Farmaka is blij dit nieuws met jullie te delen!

Lees meer
Geschreven door Mandy Duquesne op in de Categorie: Algemeen nieuws

Vanaf nu moet je klikken om de Folia te raadplegen. Omwille van ecologische en besparingsredenen zal er enkel nog een elektronische versie van de Folia opgestuurd worden. Klik hier om u te abonneren op deze elektronische versie, via de website van het BCFI.

Lees meer

Registreer u en blijf op de hoogte

U wil op de hoogte blijven over onze projecten? U gratis abonneren op het Formularium Info? Of een specifieke vraag doorspelen? Registreer u hier en laat ons weten hoe we u kunnen helpen.